Risco Group NV

Al een halve eeuw staat RISCO Group bekend om het leveren van uitzonderlijke en innovatieve beveiligingsoplossingen op maat voor zijn partners en voor miljoenen mensen over de hele wereld. De missie van RISCO is om haar partners te helpen groeien met behulp van innovatieve technologieën en slimme Cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen.

Hoogwaardige, betrouwbare en gecertificeerde producten voor alle soorten professionele alarm-, videobewaking en smart home systemen

Als wereldwijde technologie leider bieden we geavanceerde oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële installaties die flexibel, eenvoudig te installeren, kosteneffectief en eenvoudig in gebruik zijn. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van professionele, cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen, waaronder detectie, videomonitoring en -verificatie, toegangscontrole en connected smart home-oplossingen. RISCO levert innovatieve, hoogwaardige en betrouwbare, geïntegreerde beveiligingsproducten voor elk type beveiligings- en veiligheidsinstallatie voor de particuliere en commerciële markt.

Risco Group NV

Alle vacatures bij Risco Group NV jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Risco Group NV. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.